Celestit

Zemlja porijekla: Poljska, Peru, Britanija, Egipat, Meksiko, Libija, Madagaskar, Njemačka, Sicilija, Španjolska, Turska

Celestit se osim u svojim plavim tonovima pojavljuje u žućkastoj boji, crvenoj, bijeloj, zelenoj, staklenog, masnog sjaja. Posjeduje visoku vibraciju i kristal je novog doba. Dovodi vas u beskrajni mir duhovnog kontakta, motivira duhovni razvoj na jednu višu razinu i dovodi do prosvjetljenja.

celestit

Celestiti, Foto: Flickr, balanced.crafts

Privlači sreću, otkriva istinu, donosi ravnotežu u vaš organizam, nadalje to je kristal koji donosi ravnotežu i usklađivanje, može da popravi odnos koji ne funkcionira, tako što otvara prostor i mogućnost kvalitetnije komunikacije bez pretjeranih tenzija nervoze, jako je kreativan kristal, posebno za umjetnost.

Izuzetan je kristal za mentalne aktivnosti, uravnotežuje jin i jang energiju u svakom energetskom biću, pomaže kod čišćenja energetskih točaka, pomaže kod astralnih putovanja, prisjećanju snova kojih se mnogi ne sjećaju kada se probude, izoštrava um i rastjeruje brige.

Izvrstan je iscjeljujući kamen koji razgrađuje bol i tako donosi ljubav, eliminira toksine iz tijela, utječe na bolesti očiju i uši, njegovo smirujuće djelovanje utječe i na opuštenost mišića koji znaju biti napeti do te mjere da se mnogi osjećaju kao da nose veliki teret na svojim leđima, smiruje mentalni kaos u glavi svakog pojedinca.

Sa psihološkog gledišta, celestit otkriva nježnu snagu i ogroman unutranji mir. Celestit je učitelj povjerenja u beskrajnu mudrost Božanskog. Efikasno otvara i pročišćava grlenu čakru.

Autor: J. Nikšić

Komentari

  1. Nina komentira

    KAKO SU KRASNI SVI TI KAMENOVI …. A GDJE BIH JIH MOGLA DOBITI? ŽIVIM U SLOVENIJI.

    • andjeoskidodir komentira

      Poštovana, kristale možete nabaviti u svim specijaliziranim trgovinama poludragog kamenja, što možete pretražiti u googl tražilici.

Vaš komentar

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.