Manje više kada se priča o energiji i njenom utjecaju na ljudsko biće svi ste čuli da se mogu postići lijepi rezultati od kojih neki spadaju u skupinu koja se može nazvati čudom, jer energija je pomogla kada više nije nitko to mogao učiniti.

Foto: Flickr, sheilapic76

Vrlo česti naziv koji se koristi  je bioenergija ili prana, no odmah u početku treba napomenuti da se većina iscjeljujućih tretmana događa na energetskim valovima i velik dio terapeuta energiju crpe iz prirode, vode, sunca i univerzuma te zbog toga potječe sam naziv bioenergija, a ako se samo malo uđe u analizu dođe se do pitanja odakle dolazi energija prirode, vode, sunca i univerzuma.

Sama energija je podijeljena na frekvence, te se energija koja je na nižoj frekvenci hrani sa onom koja je na višoj frekvenci. Zapravo, energija je kao piramida, a na vrhu te piramide stoji izvor svih energija, majka svih energija, te ona bespoštedno hrani ostatak energetske piramide, jer Božanska energija je energija bez koje apsolutno ništa ne bi funkcioniralo.

Božanska energija je neiscrpni izvor pozitive i ona hrani apsolutno sve, Božanska energija je izvor života, Božanska energija je moć i sila kojoj se nitko i ništa ne može suprotstaviti, Božanska energija je izvor koji znači život, ljubav i mir.

Mnogi će reći to je isto kao bioenergija i prana, ali ne, to nije isto razlika je velika. Za iscjelitelja Božanskom energijom ne možete izučiti na nekom od tečajeva, nego se sa time rodite i to je dio vas i za to živite, a za bioenergetskog, prana i ostale iscjelitelje vi možete učiti na tečajevima, a to dovoljno govori. Iscjelitelja koji posjeduju Božansku energiju uistinu ima malo i svatko od njih zna da se za iscjelitelja božanskom energijom ne može izučiti, nego ili imaš ili nemaš ono nešto.

Ovime što pišemo nije nam namjera obezvrijedniti ničije rezultate ni rad, jer vi kao pojedinac sami odlučujete kome dajete svoje povjerenje, nego vam želimo približiti energiju bez koje vi ne funkcionirate dobro ako niste spojeni na nju. Vi ste Božansko stvorenje i vaša najvrijednija hrana je božanska energija, te ako se ne hranite njome vaše kompletno biće se troši, vaše fizičko tijelo umire, vaša duša pati, a psiha trpi silovite udarce negativnih energetskih frekvencija.

Božanska energija dolazi od Stvoritelja koji je stvorio sve vidljivo i nevidljivo, kroz božansku energiju stvorio je vas kao remek djelo. Božanska energija ne ostavlja ljude ravnodušnima kada se susretnu sa njome jer ona je izvor života, ona radi čuda, čudo koje krije uskrsnuće Isusa Krista, jer on je bio najveći iscjelitelj i iscjeljivao je kroz ljubav Oca svojega, iscjeljivao je kroz božansku energiju, jer božanska energija izvor je za sve vidljivo i nevidljivo, ona je izvor koji će vas nahraniti i napojiti, ozdraviti i osloboditi, podariti vam život sa veseljem, zdravljem, mirom i ljubavi.

Autor: Z. Posavec