Kroz energetske tretmane i masaže koje odrađujemo susrećemo se sa raznim problemima i situacijama i najljepši dio je završetak samih tretmana, jer tada se vidi rezultat onoga što se radilo.

Foto: Flickr, cumi&cik

Mogli bi pisati na stotine članaka o situacijama koje smo doživjeli sa našim klijentima, ali želimo izdvojiti jedan slučaj koji će možda nekome od vas pomoći prilikom donošenja odluke po pitanju svog zdravlja.

Sam početak svega bio je drugačiji nego inače, jer većinom ljudi pitaju kako se odvijaju tretmani, trebaju li doći do nas, što oni trebaju raditi za vrijeme tretmana, da li im garantiramo uspješnost iscjeljivana i dr., ali gospođa Nada nije pitala ni jedno pitanje, nego je sa uplakanim glasom tiho izustila “molim vas pomozite mi, ne mogu više ovako živjeti, sve svoje nade polažem u vas i dragog Boga”. Poklopilo se da smo imali slobodan termin tog dana tako da smo joj samo rekli da neka dođe kod nas i da ćemo učiniti sve da joj pomognemo.

Kada je stigla na njoj se vidjelo da je u velikoj patnji, bljedoliko lice otkrivalo je da je iscijeđena psihički, fizički i duhovno, pogled je bio spušten u pod i kada je podigla pogled u očima joj se dala isčitati tuga i nemoć. Jedino što je rekla pomozite mi i počela je plakati. Pustili smo je da se smiri, te kroz razgovor smo joj ukazali na ono što vidimo, da joj je organizam u blokadi i da nema protoka energije i zbog toga je u takvom stanju, jer energetski je prazna i svaki dio njenog bića osjećao je intenzivnu bol.

Nakon toga krenuli smo sa radom. Gospđa Nada bila je napeta, ali već prilikom ulaska u njeno energetsko polje na oko se moglo vidjeti koliko se njeno tijelo opustilo i predalo. Razbijali smo blokade po energetskim centrima i točkama, nakon što smo razbili blokade očistili smo je od negativnih energetskih čestica, a niz njeno lice klizile su suze, a tijelo je povremeno trznulo. Napunili smo je Božanskom energijom, energetski je izbalansirali i zatvorili njeno energetsko polje. Tretman je trajao 45minuta, a gospođa Nada je u tom periodu utonula u san. Pustili smo ju da se sama probudi, jer većinom se klijenti sami probude nakon desetak minuta, jer vrlo često utonu u san za vrijeme tretmana.

Probudila se, pogledom je upijala svaki detalj prostorije i nakon nekoliko trenutaka je pitala “jesam li živa?”. Odgovorili smo potvrdno, na što je ona rekla da prostorija drugačije izgleda nego kada je došla i da ne može objasniti što se dogodilo. Digla se sa stola i rekla da ne osjeća bolove, da sva bol koja je bila prisutna kao da je rukom odnešena, da se osjeća kao da se ponovno rodila. Počela se smijati i rekla je da ne može zaustaviti smijeh.

Rekla je da je tri godine radila pretrage po bolnicama, nisu ništa negativno pronašli  i da joj nikada ništa nije pomoglo, pila je razne tablete, gubila na težini, a situacija je bila sve gora i gora. Trpila je strašne bolove, te je rekla da je ponekad bilo toliko jako da je razmišljala i o ubojstvu.

Odradili smo još 4 tretmana i gospođa Nada danas funkcionira bez ikakvih problema, svako toliko dođe na preventivne tretmane i svaki put nam govori da smo spasili njen život i od nje smo primili na stotine zahvala. Možda i vi imate sličan problem, ne ustručavajte se nazvati,  jer vi imate pravo na život bez boli, patnje i tuge, a kroz iscjeljivanje i Božansku energiju možete se riješiti svojih tegoba kao i gospođa Nada.

Autor: Udruga “Anđeoski dodir”