Foto: Flickr, sankar govind

Vi ste energetska bića, svaki vaš fižički, psihički ili duhovni pokret oslobađa energetske frekvence koje zrače iz vašeg bića, te oko vašeg fizičkog bića stvaraju omotač koji vas štiti od vanjskih i unutarnjih negativnih energija. Naziv tog omotača je Aura.

Ona se proteže dvadesetak centimetara od samog vašeg tijela , a ponekad zna razmak biti puno veći. Najčešće su to sjene koje se vide prostim okom, ali iza tih sjena nalaze se boje koje neki iscjelitelji i vide, te vas tako usmjere na vaše zdravstveno stanje.

Boje koje se pojavljuju u energetskom omotaču, odnosno auri  su slijedeće: crvena, narančasta, žuta, zelena, plava, ljubičasta i bijela boja i svaka ona ima svoje značenje. Pokušati ćemo vam približiti što koja boja označava:

Crvena predstavlja opstanak, volju, hrabrost i snagu.

Narančasta predstavlja kreativnost, intimnost, razmnožavanje, obitelj, inspiraciju.

Žuta predstavlja osjetljivost, ego, intelekt, um, to je centar vaših emocija.

Zelena predstavlja bezuvjetnu ljubav, odanost, vjeru i samilost.

Plava predstavlja glas, istinu, komunikaciju, te više znanje.

Ljubičasta predstavlja viziju, intuiciju.

Bijela vas povezuje sa Univerzalnom energijom i Božanskom sviješću i predstavlja jedinstvo i poniznost.

Boja aure mijenja se kada se dešavaju vaše promjene u biću, odnosno tijelo registrira vašu ljutnju, tugu, bol, vaše depresivno stanje, pa i sreću.

Kada se vi osjećate ispunjeno i sretno tako će se prikazivati i vaša aura, odnosno vaše tijelo će biti obavijeno u tragovima svih boja, a kada sve to niste, boja aure bit će tamna. Samo prosvijetljeni ljudi imaju bijelu boju aure, a može biti i zlatno žuta. Ona je jajolikog oblika i svako energetsko biće ju posjeduje.

Na boju vaše aure utiče okolina, vaše razmišljanje, društveni život, ovaj sadašnji svijet u kojem se nalazite, vaši osjećaji, vaši stavovi, te vaša materijalna i duševna situacija. Ako živite svaki dan pod pritiskom, vaša aura će poprimati oblike “rastrgane paučine” i tokom godina ona će biti sve slabija, a iza toga će se početi javljati razno-razne bolesti.

Budite svjesni toga da koliko se trudite raditi na sebi i svom tijelu, toliko će vam energetski omotač i služiti. Vaša Aura je ujedno i vaš energetski štit koji štiti vaše biće od loših energetskih vibracija, te itekako ima veliku ulogu u očuvanju vašeg zdrastvenog stanja. Poradite malo na svojoj Auri i osjetit ćete promjene u pozitivnom smjeru.

Autor: J. Nikšić