Prošli životi

Foto: Flickr, HarshLight

Koliko puta vam je kroz glavu prolazilo stotine pitanja, rojeći se pri tome kao pčele, a jedno pitanje uvijek zna zazvoniti u uhu poput onoga ” postoje li prošli životi, što sam bio u prošlom životu”, ono što to dobivate kao odgovor vaša je osobna stvar kako ćete se prema tome postaviti i da li ćete u to vjerovati, ali prošli životi postoje.

Vi živite sada, ali vaša duša postojala je i prije ovog života samo je dobila priliku kroz inkarnaciju da ispravi pogreške prošlih života. Mnogi misle da će dobiti isti zadatak kao i u prijašnjem životu, ali to nije točno, iako ima povezanosti i sličnosti sa prijašnjim životom vaš sadašnji zadatak morate ispuniti. Prošli životi  imaju velik utjecaj na vaš životni stav, vašu osobnost i karakter, i sve ostalo, te upravo zbog sebe morate početi koristiti informacije prošlog života.

Duboko u vama vaša podsvijest ima informacije o prošlom životu, vi ih trebate znati zbog sebe, a isto tako vi možete uz malo rada na sebi kroz meditaciju otići sami u prošli život ili uz vodstvo stručne osobe vidjeti sebe, sve što ste radili i iz toga izvući bitne poruke i pouke. Teret prošlog života zna biti težak, može vas sputavati, navoditi na krive puteve i odluke, uglavnom može vam stvarati probleme.

Zato budite lukavi i ne borite se sami protiv sebe, već iskoristite mogućnost koju imate. Ukoliko želite sebi olakšati stanje pokušajte ući u svoj prošli život i proživjeti ga sada, u ovom vremenu i prostoru jer na taj način sebi radite višestruku uslugu. Oslobađate se tereta koji je na vašoj duši zbog grijeha i pogrešaka prošlih života, a ujedno dolazite do spoznaja na koje pojedinosti morate paziti da bi kroz život prolazili što lakše i što bezbolnije.

Kada ustanovite gdje ste griješili, a dobili ste priliku to ispraviti, vi ćete točno znati prepoznati taj događaj i sjetit ćete se da vam je sada pružena prilika da se postavite na taj način kako bi zadovoljili sebe i drugu stranu ako je to potrebno. Vaša duša će osjetiti da ste skinuli sa nje jednu veliku grešku iz prijašnjeg života, a vi sami neznajući što se događa bit ćete sretniji.

Ako se vratite u prošli život to ne znači da živite u prošlosti, već suprotno, vi se na taj način oslobađate loših energija koje vučete iz prošlog života i čistite svoje kompletno biće. Što se više rješavate grešaka iz prošlog života, to će vašoj duši biti lakše uznapredovati i iz dana u dan ćete dobivati druge informacije kako ih na pozitivan način riješiti.

Ako ne znate kako riješiti problem prošlog života ne brinite i ne očajavajte, opustite se i javite nam se, a mi ćemo vam pomoći i dati savjete kako najlakše očistiti prošli život.

Autor: Z. Posavec

Komentari

 1. katica komentira

  neznam što bih mislila dali ste mi na razmišljanje pozdrav KETI

 2. biserka matak komentira

  da li organizirate neki tečaj s tom problematikom, interesira me kada i po kojoj cijeni.hvala
  da, trebam savjet kako riješiti energiju bivših života.hvala

  • Udruga Anđeoski dodir komentira

   Ukoliko želite riješiti energiju prošlih života možete nas kontaktirati na brojeve telefona koji se nalaze na web stranici.

 3. Mario komentira

  Mozete li malo vise pisati na temu proslih zivota?

Vaš komentar

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.