Osmijeh je besplatan i ljekovit

Kada ste se zadnji puta nasmijali iz srca? Ako dugo niste onda je ovo idealan trenutak da to učinite, jer vjerujte s osmjehom na licu izgledate puno ljepše nego bez njega i zato koristite osmijeh uvijek i u svakoj prigodi, jer s osmijehom ne možete ništa izgubiti, a možete puno dobiti.

smijeh

Smijeh, Foto: Flickr, whologwhy

Osmijeh je učinkovit, djelotvoran i zarazan, pogotovo je zarazan kada dolazi iz srca i tada ruši sve ispred sebe. Osmijeh iz srca  prenosi toplinu i ispunjava srce ljubavlju i nježnošću i kad bi ljudi znali koliko je djelotvoran nikada ga ne bi skidali sa svoga lica, jer osmijeh je obrana od lošeg i uništava mržnju.

Osmijeh ne košta ništa, potpuno je besplatan i ono što je najbitnije obogaćuje vas i onoga tko ga prima, jer osmijeh je pozitivna energija koja dolazi direktno iz srca. Osmijeh se ne može kupiti novcem, ne može se iznajmiti i ne postoji materijalno bogatstvo koje može kupiti osmijeh, jer osmijeh donosi sreću, a sreća se ne može kupiti.

Nikada sebi ne uskraćujte osmijeh jer s osmijehom ste uvijek na dobitku, osmijeh budi lijepa sjećanja, osmijeh djeluje čudesno i rastjeruje negativne misli i depresivna stanja. Osmijeh je prirodno stanje, jer osmijeh je pratioc sreće i najbolji je lijek protiv svega.

Osmijeh je besplatan i ljekovit i zato ga koristite za sebe, koristite ga za svoje prijatelje, koristite ga za svoju djecu, koristite ga za svoju obitelj, jer osmijeh vrijedi jedino onda kada dolazi iz srca i kada se poklanja.

Ne dopustite da vam se lice mršti, već ga ukrasite svojim predivnim osmijehom. Ne dopustite tugu da vas zavede, već je otjerajte osmjehom. Ne dopustite da vas ljutnja vodi, nego pustite da vas osmijeh vodi kroz život i neka bude vaše svjetlo koje obasjava vaše obitelji, prijatelje, rodbinu, vaše domove.

Da, smijte se i ovaj trenutak, smijte se svaki trenutak, jer osmijeh je besplatan, osmijeh je ljekovit, osmijeh je neograničen, osmijeh je vaše prirodno stanje i pokazatelj vaše sreće. Zato osmijeh uvijek na lice i svaki dan biti će bolji, ljepši i jednostavniji. Osmjehnite se sebi ujutro u ogledalo, jer vi to zaslužujete.

Autor: Z. Posavec

Vaš komentar

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.